REKLAMACIJA, ZAMENA I VRAĆANJE PREDMETA

Pre slanja svaki predmet detaljno pregledamo. I uvek se trudimo da maksimalno moguće zaštitimo predmet kako ne bi došlo do oštećenja u toku transporta. Naše kutije su posebno ojačane tako da one podnesu većinu oštećenja i sačuvaju predmet. Ali nezgode se dešavaju.
Ukoliko Vam predmet stigne oštećen sve što je potrebno je da nas kontaktirate! A mi ćemo Vam poslati drugi ili refundirati novac u najkraćem mogućem roku!

Kako uložiti reklamaciju?

Reklamacije se dešavaju retko, ali se i dalje trudimo da ceo proces maksimalno pojednostavimo.
Ukoliko Vam je predmet stigao oštećen potrebno je da nam pišete ili nas pozovete na 061 205 49 28.
Nema potrebe za panikom, nikome nije cilj da Vas prevari ili ošteti.
Kao potvrdu biće potrebno da nam pošaljete sliku predmeta bilo na email ili viber. I onda samo ostaje da odaberete da li želite da Vam:

  1. Pošaljemo zamenu – Prvog sledećeg radnog dana kao zamenu možemo poslati isti predmet ili bilo koji drugi iste vrednosti. Poštarina za zamenu je besplatna!
  2. Vratimo novac – Ukoliko odlučite da Vam vratimo novac, biće Vam uplaćen kako iznos predmeta tako i poštarine koju ste platili.

Nema potrebe da nam oštećeni predmet šaljete nazad. Čekanje u redu u pošti je iscrpljujuće – mi to najbolje znamo. I zato ne želimo da pored neprijatnog iskustva imate i obavezu slanja oštećenog paketa nazad.

Kao što vidite, iako dođe do bilo kakvog problema, dajemo sve od sebe da niste ni na kakvom gubitku. Veoma nam je stalo do toga da sa zadovoljstvom i bez brige kupujete kod nas.
Sve što očekujemo od Vas je da budete fer.


Zamena predmeta

Ukoliko iz bilo kog drugog razloga želite da zamenite kupljeni predmet i to je moguće.
Bilo da Vam se predmet ne dopada ili Vam veličina ne odgovara, svaki predmet možete zameniti u roku od 7 dana. Dok god je originalni predmet ne oštećen.
Prvo je potrebno da nas kontaktirate. Tada ćemo se dogovoriti o svim potrebnim detaljima.

Ukratko, potrebno je da nam predmet pošaljete zajedno sa pakovanjem i svim dodacima koji su došli sa njim. A mi ćemo Vam poslati drugi u novoj kutiji.

U ovom slučaju poštarinu za vraćanje i ponovno slanje predmeta plaćate Vi. Predmet nam možete poslati bilo kojom kurirskom službom. Možete čak poslati i preporučenom pošiljkom zbog jeftinije poštarine. A mi Vam drugi šaljemo Post Express-om i u tom slučaju poštarina za ponovno slanje iznosi 150 dinara, jer nema otkupa.


Vraćanje predmeta / jednostrani raskid ugovora

Ukoliko želite da vratite kupljeni predmet to možete učiniti u roku od 14 dana od datuma preuzimanja. A mi ćemo Vam vratiti novac.
Neophodno je da nas prethodno kontaktirate kako bi se dogovorili oko svih detalja i da popunite obrazac za jednostrani raskid ugovora.
Potrebno je da predmet ne bude na bilo koji način oštećen (izuzev pakovanja). I potrebno je da nam pošaljete sve što dolazi uz predmet (lanče, torbica i sl.).
U ovom slučaju poštarinu za vraćanje predmeta plaćate Vi.

Novac će Vam biti vraćen u roku od sedam radnih dana nakon što predmet stigne kod nas.

Obrazac za jednostrani raskid ugovora možete preuzeti ovde.

Za sva ostala pitanja koja imate nas kontaktirajte.

Korpa